“Erste Schritte” – Primul pas

Curs de limba germană pentru copii

Invata sa ai incredere in tine si in potentialul tau!

DETALIIÎNSCRIE-TE ACUM!

Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!

Învățarea limbii germane de la o vârstă fragedă permite copiilor să se familiarizeze atât cu sonoritatea, structura cât și cu pronunția cuvintelor în această limbă. Continuitatea îi ajută să folosească cunoștințele acumulate în anii precedeți și să-și îmbogățeasca vocabularul într-un ritm constant și permanent.

Fiecare unitate de învățare conține o poveste prin care cele patru personaje: Erik, Julia, Nick și Marion , însoțite de Bert, ursul fermecat, sunt întroduse în tema abordată. Situațiile în care sunt puse personajele solicită îmbinarea de cunoștințe din diferite domenii ale cunoașterii.

Abordarea transcurriculară (discipline artistice, matematică, cunoașterea mediului, educație civică și educație fizică) contribuie la crearea de deprinderi și atitudini utile dezvoltării personale.

Fiecare unitate se incheie cu un joc în care se folosește materialul lingvistic introdus și care dă posibilitate elevilor să interacționeze.

Fiecare manual este însoțit de un DVD cu activități de învățare interactive.

Orele de limbă germană se desfășoară într-un mediu plăcut și cu mijloace atractive. Copiii vor avea suport de curs, care este construit în concordanța cu Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi.

CUM IMI INSCRIU COPILUL LA CURSURI

1. Rezervati locul la cursul preferat, sunand la numarul de telefon 0724.406.917 sau trimitand un e-mail la adresa ploiesti@CleverChildren.ro

2. Achitati taxa de curs pe baza facturii pe care v-o trimitem prin e-mail

3. In acest moment, locul copilului dumneavoastra la curs este garantat!

Va asteptam cu drag!

ATENTIE!

Orele la care copiii vor lipsi vor putea fi recuperate in cadrul altor cursuri Clever Children®. Plata se va efectua in avans, in termen de 5 zile lucratoare de la data confirmarii inscrierii, astfel incat organizatorii sa gestioneze in mod corespunzator numarul de copii inscrisi in fiecare grupa (minim 8 – maxim 12 copii/ grupa