DEZVOLTARE PERSONALĂ

COPII 7 - 13 ANI
Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!
DETALIIÎNSCRIE-TE ACUM!

CURSURI SPECIFICE VÂRSTEI 7-13 ANI

Lecții de maniere elegante

Lecții de maniere elegante

pentru copii

După cursuri de balet, teatru sau dans, a venit vreamea unui training profesionist pentru copii! Bunele maniere nu aparțin doar unei anumite clase sociale, ci tuturor celor care sunt dispuși să și le însușească în mod... CLEVER!

Public Speaking Superstar

Public Speaking Superstar

Curs de Oratorie pentru Copii

Stăpânește-ți emoțiile și vorbește încrezător în fața audienței!

"Un lucru este sigur: pentru a învăța să înoți, trebuie să te arunci in apă!"

NLP Training for Successful Kids

NLP Training for Successful Kids

Curs de Atitudine, Vorbire si Comportament

Indiferent dacă puștiul tău vrea să devina sportiv de performanță, manager de top, actor sau muzician, va avea un avantaj considerabil în fața celorlalti prin însușirea și folosirea tehnicilor NLP în comunicarea și relaționarea cu ceilalti copii, dar și cu adulții.

Creative Thinking for kids

Creative Thinking for kids

“Curs de Gandire Creativa pentru copii”

“NLP Training for Successful Kids ®” este un curs elegant și foarte pragmatic adresat copiilor de grădiniță și școli generale cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Programul ajută la definitivarea componentelor esențiale ale personalitățîi unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal și non verbal corect însușite și folosite în orice situație. Destinația finală: succesul în viață al copiilor.

MBA –ul Copiilor Clever

MBA –ul Copiilor Clever

Curs de Educatie Antreprenoriala, Initiativa si Curaj

„MBA-ul copiilor CLEVER® este un training conceput pentru copii de 6 – 13 ani, în cadrul căruia copiii învață cum să comunice eficient, cum să-și promoveze imaginea personală și să-și descopere propria personalitate.

CUM IMI INSCRIU COPILUL LA CURSURI

1. Rezervati locul la cursul preferat, sunand la numarul de telefon 0724.406.917 sau trimitand un e-mail la adresa ploiesti@CleverChildren.ro

2. Achitati taxa de curs pe baza facturii pe care v-o trimitem prin e-mail

3. In acest moment, locul copilului dumneavoastra la curs este garantat!

Va asteptam cu drag!

ATENTIE!

Orele la care copiii vor lipsi vor putea fi recuperate in cadrul altor cursuri Clever Children®. Plata se va efectua in avans, in termen de 5 zile lucratoare de la data confirmarii inscrierii, astfel incat organizatorii sa gestioneze in mod corespunzator numarul de copii inscrisi in fiecare grupa (minim 8 – maxim 12 copii/ grupa