Creative Thinking for kids

Curs de gândire creativă pentru copii

Invață să ai încredere în tine și în potențialul tău!

DETALIIÎNSCRIE-TE ACUM!

Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!

Cursul provoaca copiii sa produca idei! Copiii vor fi invatati sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase.

Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.
Cursul de gandire organizat de CLEVER children va imbunatati abilitatea copiilor de a gandi pentru a beneficia pe deplin de inteligenta personala in scopul imbunatatirii performantelor scolare, emotionale si sociale.

Prin participarea in cadrul acestui curs, copiii vor intelege cum functioneaza propria minte si isi vor creste capacitatea de a propune idei noi, de a gasi solutii si de a obtine rezultate uimitoare.

CUM IMI INSCRIU COPILUL LA CURSURI

1. Rezervati locul la cursul preferat, sunand la numarul de telefon 0724.406.917 sau trimitand un e-mail la adresa ploiesti@CleverChildren.ro

2. Achitati taxa de curs pe baza facturii pe care v-o trimitem prin e-mail

3. In acest moment, locul copilului dumneavoastra la curs este garantat!

Va asteptam cu drag!

ATENTIE!

Orele la care copiii vor lipsi vor putea fi recuperate in cadrul altor cursuri Clever Children®. Plata se va efectua in avans, in termen de 5 zile lucratoare de la data confirmarii inscrierii, astfel incat organizatorii sa gestioneze in mod corespunzator numarul de copii inscrisi in fiecare grupa (minim 8 – maxim 12 copii/ grupa